Палац учнівської молоді

Палац учнівської молоді
зірочок - 1, відгуків - 1
м. Луцьк, вул. Шопена, 18
+38 (0330) 00-00-00

У Палаці учнівської молоді діє понад 50 різноманітних гуртків для дітей. Заклад працює з 1945 року. Спочатку він називався Будинком піонерів та школярів, а у 1991 році отримав свою нинішню назву.

У процесі своєї діяльності ПУМ виконує такі завдання:
реалізація державної політики в сфері позашкільної освіти;
створення умов для гармонійного розвитку особистості, задоволення потреб дітей і молоді у додатковій та допрофесійній освіті в різних галузях;
організація змістовного дозвілля дітей і молоді;
виявлення, розвиток і підтримка юних талантів та обдарувань, стимулювання творчого самовдосконалення дітей і молоді; формування в учнів національної самосвідомості, активної громадянської позиції, збереження та розвиток кращого досвіду світової та національної практики позашкільної роботи, впровадження якісно нових форм, методів і засобів навчання та виховання; 6
формування здорового способу життя вихованців;
підвищення наукового та професійного рівня в застосуванні нових інформаційних технологій навчання керівників гуртків, організаторів об’єднань, педагогів організаторів;
спільна робота з батьками, шляхом залучення до участі в навчально-виховному процесі, підвищення і розвиток їх загальної педагогічної культури.

У гуртках Палацу займаються діти віком від 4 до 18 років. До їх послуг надані 43 навчальні кабінети, актова зала, бібліотека, методичний кабінет.

У ПУМі проводиться й багато цікавих заходів для педагогів. Також тут працює методична служба, яка займається навчально-методичним забезпеченням діяльності закладу. Вона забезпечує проведення «тижня молодого педагога», надає необхідну консультативну допомогу тим педпрацівникам, які працюють над методичними та науково-методичними напрацюваннями.

Вихованці мають можливість отримувати цікавий досвід, розширювати коло знайомих і друзів, писати власні матеріали на інтернет-ресурсі закладу, висвітлюючи роботу улюблених гуртків та збираючи портфоліо своїх творчих напрацювань.

reklama

Перегляньте також

Коментарі

вверх